Skip to main content
postorder brud bra idé?

Tillsamman modern dejting sasom bestar av Tinder, Bumble, Hinge och andra fria dejtingapplikationer glommer

By 14 avril 2023No Comments

Tillsamman modern dejting sasom bestar av Tinder, Bumble, Hinge och andra fria dejtingapplikationer glommer

folks idelige bort foregangarna sasom Match, eHarmony samt Badoo.

Plattformen grundades sam befinner sig allman ino ovanfor 190 lander slu hela varlden, oversatt till 47 sprak samt befinner sig nago fran do mest hantera dejtingapparna inom laka varlden. Det befinner si nago app utav typen freemium, vilket medfor att saken da innefattar kop ino appen utover den kostnadsfria nedladdningen.

Poangen med Badoo befinner si att fa manniskor att samspel tillsamman do inom deras doman samt (forsavitt det promenera fint) rigga datum tillsammans varandra. Det finns markli olika funktioner, sasom att pricka persone i narheten, leta postum brukare inom skilda omraden ovan bot varlden, moten (vilket fullstandigt lat ar att svepa kungen personer ino ditt area) sam till slut videochatt, sasom anvandare kan dra nytta av darfor att samspel med varandra postum att ha pratat e stun.

Brukare skapar en profil via att ladda opp bilder villi sig sjalva, dana en biogra saso beskriver dem samt uttrycker deras personlighet, samt till och tillsammans delar intressen och vanner gemensamt i plattformen. Dessa premiumfunktioner (kanda som ”Super Powers”) innefatta nedandstaende

  • Okad synlighet det har placerar din profilbild kungen forstasidan utav appen, valbekant saso Spotlight-panelen, odla att du kommer att erhalla mer observans av rimli friare.
  • Flyga dina diggar Som de majoritete dejtingappar kan ni bekosta Badoos manadsabonnemang se vem sasom inneha gillat din profilvilket skanker dig en mojlighet at ett garanterad tavlin.
  • Omtyckt chatt Premiumanvandare kan interagera pa rak arm med dom mest populara personerna inom appen.
  • Meddelandes hojdpunkter saken dar narvarand funktionen later dig marka dina meddelanden och avlossa dom mot toppen bruten din matchnings inkorg.
  • Osynligt position Osynligt plats later de vanda sida i appen inte med att existera visuell stav andra anvandare, odl att n kan ga igenom va appen har att offerer inte me att placera ut din imag sa att varlden kan beskada saken da.

Oavsett om du anvander fria- eller betalversionen befinner sig appen e perfekt taktik att traffa andra persone sasom befinner si intresserade utav motsvarighet saker saso n.

Avlagsna ditt Badoo-konto

Ehuru appen befinner sig finemang darfor att raka nya personer, finns det tillfallen emedan ni antagligen vill stryka Badoo-dejtingappen. Det kan orsakas pa att ni age hittat e att deltag eller fullkomligt enkelt darfor at n befinner si rastlos av appen. Eller odl kan det orsakas gallande att appen idelige rapporteras aga forfarlig sekretessatgarder villi position, vilket medfor att din uppgifter befinner si i stadigvarande chansning. Oavsett syfte befinner sig den arme guiden narvarand for att lotsa dej hurdan n tar da ditt Badoo-konto forut gott.

I och med Badoo befinner si tillgangligt villig samtlig mojliga olika plattformar sasom Android, iOS, dator och Mac, finns det nagra taktik att avverka ditt konto. Saken dar narvarande guiden kommer att holja do all.

Innan vi borjar, protokollfora att ditt konto ej raderas bums. Istallet promenerar den via ett 30-dagars avaktiveringsperiod. Ehur ingen kan kolla dig mirakel den arme tiden, funka saken dar sasom en fint backup forsavit n forandra dej samt vill fortga forbruka den efter e grepp.

Stryka ditt Badoo-konto kungen dator

For att inleda med att ta bor ditt Badoo-konto pa dator, betrakta mo att ni loggar in gallande ditt konto igenom Badoo-webbplatsen. Detta bord enkelt goras tillsamman din e-postadress sam ditt losenord.

Ga inom kort at din image vilket kan goras vi att klicka villig ditt namn inom det ovre vanstra hornet av skarmen. Darifran promenera n mot installningar hogst upp mot modera villig kontoskarmen. Nar n klickat kommer du mot nagon blad tillsammans kontoinstallningar.

Fungera ner mo botten itu ditt konto odl ser ni alternativet ”avlagsna konto”. Klicka gallande saken dar odl visas nagon popup-ruta sasom fragar forsavit ni befinner sig osviklig villig att n vill eliminera kontot. Det kommer att forekomma uppsjo itu kryssrutor saso forsoker korrigera de; enkom strunta i dem. Plattformen kommer aven att erbjuda dej ett kissbrides.com mitt företag Premium-rabatt for att stoppa pa saken dar. Forskjuta det via att klicka villi ”avverka ditt konto.”

Badoo kommer enar att sporja de hurs n tar bort ditt konto. Det finns mang fran skilda anledningar saso n kan rus inom om n vill. Eljest fyller ni enkom ino din personligt samt klickar kungen ”Fortsatt”. Plattformen kommer att bedj dej ange ditt losenord for att fullfolja raderingen sammanlagt tillsammans markli unika indikation. Gor det, klicka pa ”Radera” ett gang mo, odl kommer det att raderas! Kom ihag att forsavit du forandra dej ager ni nago 30-dagarsperiod pa dig att reparera ditt konto!

Eliminera ditt Badoo-konto kungen Android/iOS

Darfor att borja logga in villi Badoo-appen pa antingen din Android- alternativt iOS-maskin. Harifran promenera du at dina installningar genom alternativet langst ne at vanster inom din framtoning. Flanera at konto samt klicka villi ditt telefonnummer/e-postalternativ av den har sidan. Det ha leder de mot ytterligare par saso later de ta bort ditt Badoo-konto.

Pa den narvarand sidan kommer du att veta logga ut a ditt konto, korrigera ditt losenord igeno ”Glomt losenord?” band, sam till slut, forinta ditt konto helt. Klicka gallande ”stryka konto”, valj orsaken till borttagningen (postumt att innehava kampat igenom massor utav annonser inom vagen), bortse darpa premiumerbjudandet samt styrka att ditt konto raderas. N kommer att erhall nagon popup sasom bekraftar borttagningen fran det har konto, och n befinner sig klar!

Grattis mo att du tagit da ditt Badoo-konto. Betrakta at att iaktt alla vara andra programvaruguider narvarand villi TechJunkie!